JJ Edukativni Centar i Centar Lepote

December 19, 2016


Kako sredstva za ulepšavanje postaju sve lakše dostupna i prosečnom korisniku, odabir pravog mesta koje će se pobrinuti za brigu vaše kože, kose i noktiju postaje sve teže s obzirom na količinu salona koji nude razne vrste usluga. Pored toga je i držanje edukacija i raznovrsnih kurseva postao jako popularan posao ali se retko kada zapitamo ko zaista stoji iza nastave. Kako svi tretmani dermatološke prirode, od depilacija do mezoterapija, moraju biti radjeni od strane stručnjaka, kod takvih osoba treba i birati odlazak na edukaciju. JJ Relax Centar za lepotu jeste edukativni i kozmetički centar na periferiji grada, daleko od buke i gužve. Ono što se meni najviše dopalo jeste estetika salona, preovladavaju bele površine i sve je kristalno čisto što je jako bitno kod ovakvih prostorija. Sam ugodjaj je divan, atmosfera je opuštena i čak dobijete i kafu dok čekate na tretman ili radite frizuru. Ono što vam prvo upadne u oko trenutka kad udjete jeste zid prekriven diplomama i sertifikatima!

Ponuda sertifikovanih kurseva:
  • Kurs depilacije traje 20 radnih sati u toku od 5 dana. Ono što je super jeste da dobijate početni paket za rad što vam omogućava da radite samostalno bez brige da ćete pogrešiti sa odabirom alata. Iako se čini kao posao koji svako može da radi, kako ne biste nekom ostavili podlive i ispucale kapilare na koži morate imati znanje i praksu!
  • Kurs estetskog pedikira i manikira traje 30 radnih sati i pokriva oblasti estetskog manikira, estetskog pedikira i trajnog laka.
  • Dermapen i dermaroller kurs je kurs za kozmetičare koji već imaju iskustva u radu  i uz kupovinu aparata dobijate mogućnost besplatnog pohadjanja kursa! Po završetku edukacije dobijate sertifikat Mezoestetike koji je priznat apsolutno svuda.

Sa odvojenom konferencijskom salom i savremenom opremom, pruža vam sva potrebna sredstva za rad i učenje. Kako se kursevi sastoje iz teorijskog i praktičnog dela, akcenat stavljaju na male grupe u kojima je moguće apsolutno se posvetiti svakom pojedinačnom polazniku kursa. Materijal za učenje je obezbedjen a puno truda uloženo je i u slikovite prezentacije. Ono što je verovatno i najbitnije jeste da su kursevi sertifikovani i da ih drže strukovni kozmetičar-estetičar i diplomirani dermatolog koji drži teorijski deo nastave. Kako su edukatori iz konstantne želje za usavršavanjem često pristutni jako bitnim seminarima, u mogućnosti su da vam pruže najnovija znanja, tehnike i savremene informacije. Nakon opreme se vaša saradnja ne mora završiti te vam edukativni centar može pružiti podršku u daljem radu. Oprema sa kojom se radi je takodje obezbedjena i moderna tako da je na vama samo da dodjete!

Pored sjajnih edukacija, JJ relax Centar za lepotu vam nudi i tretmane lica, frizerske usluge i uslugu gel laka! 
Kao i svi u tinejdžerskim danima se susrećemo sa burnim promenama na koži koje uglavnom rešavamo pogrešno zbog manjka znanja, no oni su tu da stručno leče sve probleme pubertetskih akni i drugih situacija sa Skin Tech proizvodima. Starijim damama preporučuju Anti Age tretmane koji podmladjuju i osvežavaju kožu uz pomoć Auriege kozmetike.
Pored toga bih izdvojila i mezoterapiju i japansko iscrtavanje obrva sertifikovano od strane Branka Babića. 
Mezoterapija jeste nehirurška metoda ubrizgavanja vitaminskih koktela u kožu putem specijalnih aparata ili dermarollera i time se rešavaju problemicelulita, strija, fleka i sl.

Što se trajnog laka tiče, u centru pažnje je ulepšavanje prirodnog nokta gel Shellac CND lakom bez ikakvih abrazivnih postupaka koji oštećuju sam nokat.
Što se frizura tiče, fokus je na Matrix proizvodima koji spadaju u red najkvalitetnijih preparata za kosu i koriste se i u američkim salonima. Definitivno bih vam preporučila farbanje kose ovde, nećete zažaliti! 
  

Svoje mesto na kursu možete rezervisati pozivom na broj 0603778994 ili preko stranice edukativnog centra OVDE.


You Might Also Like

1 comments

  1. This post is exciting and mind blowing for the potential about specific functions on the earth. These are quality style of app that could be valuable and intriguing like Outdoor Advertising Agencies in Goa which also contains apps like this. I get quite a few consciousness from such form of functions from right here.

    ReplyDelete