Push Up the Drama!

April 14, 2016maybelline drugstore makeup look the nudes palette


Znam da me dugo nije bilo i svesna sam toga da baš i nisam bila "blogerka za primer". Ništa se posebno nije promenilo ali prosto nisam imala želje da pišem i nisam želela da ijedna stvar na ovom blogu bude odradjena bez ikakve volje za tim. Još uvek ne znam u kom pravcu će ovo ići ali vam se zahvaljujem što ste uprkos tome tu. 
Pored svih spremnih tekstova ja sam odlučila da se ipak vratim makeup look-ovima jer je to ono što najviše volim i najlakše radim. 
Maybelline Make it Happen kampanja akcenat stavlja na individualnu ekspresiju pa iz tog razloga rušim predrasude look-om gde su naglašene oči, kao i usne. 
Koristeći Maybelline proizvode koje sam skoro dobila, htela sam vam pokazati predlog za klasičan mix glam i pin up šminke. Na crvenom tepihu ćete najčešće videti klasične pin up look-ove u nekoj laganijoj varijanti a ja sam ovaj nadogradila senkama kako bi sve izgledalo malo dramatičnije. Izbor nijansi u paleti je takav da će pristajati apsolutno svakome i od dnevne šminke jako lako možete, dodavanjem tamnijih nijansi, preći na noćnu. Na kraju sve upotpunimo Maybelline Push Up Drama maskarom, koja bez obzira na naziv, na očima može izgledati decentno i lagano ukoliko uspete da se zaustavite na prvom sloju! Ukoliko vam to ne pidje za rukom, dobićete izgled dramatičnih grunge trepavica koje su trenutno jako popularne! Definitivno sačekajte da se prvi sloj potpuno ošuši pre nanošenja drugog jer će te tako izvući maksimum iz njenih sposobnosti! Kako nijedan pin up look nije gotov bez crvenih usana, bitno je da izaberete odgovarajuću nijansu, u ovom slučaju hladnog podtona. Ukoliko niste znali, takve nijanse vizuelno izbeljuju zube! 
Šminka pored uloge ulepšavanja, prvenstveno postoji kao sredstvo izražavanja! Zaobidjite pravila i uživajte! 
-
I know I've been away for a while and I'm sorry for that but I just didn't feel like writing anything and the last thing I want is to do this because I have to. I'm still not sure what will I do about the whole writer's/artist's block but I wanted to start with sharing some makeup! That's the thing I love the most and thanks to Maybelline, today I'll be showing you a really cool pin up glam look!

maybelline drugstore makeup look the nudes palette

maybelline drugstore makeup look the nudes palette


Products:
*Maybelline The Nudes palette (review)
*Maybelline Falsies Push up Drama mascara
*Maybelline Vivid Matte Liquid Rebel Red
Maybelline Master Blush Coral Fever
Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe
Koji je vaš omiljeni Maybelline proizvod?*read the disclaimer for more info

You Might Also Like

2 comments

  1. Legendarna Colossal maskara mi je nezamenljiva!

    ReplyDelete
  2. Dobra maskara, s tim sto je kombinujem sa drugom maskarom za volumen jer ova push up utice na duzinu, ali ume da slepi trepavice. Jelena

    ReplyDelete