FLORMAR WATERPROOF LIPLINER

February 26, 2016


I danas je jedan od najčitanijih postova recenzija AURA olovaka za usne (OVDE) pa sam mislila da vam napišem koju i o Flormar waterproof liplinerima kako su mi na poslu dostupne skoro sve nijanse. Kako su olovke za usne generalno suvlje od ruževa nisam vam mogla napraviti prikaz na mojim već jako suvim usnama jer bi swatchanje više od 10 nijansi bilo mučenje. Ispod svake nijanse sam olovkom napisala i broj a ružan rukopis pripišite nepodrezanoj olovci.

Stara ambalaža je bele boje kao par olovaka koje možete videti u gomili, novo pakovanje je crno a na dnu i poklopcu su prikazane nijanse koje su verne onome što vidite kada skinete poklopac. Za moj ukus, previše teksta po celoj olovci i ne svidjaju mi se poklopci, deluju jako jeftino no cena zaista opravdava takav izgled.
Sama tekstura olovaka je suva sa mat završnicom. Rekla bih da su Aurine i NYX olovke za nijansu kremastije. Kada je olovka previše kremasta brže će nestati sa usana ali samim tim se za razliku od suvih i mat olovaka neće uvlačiti u borice, što se dešava sa ovom olovkom ukoliko vam usne nisu dovoljno hidrirane. Sve probleme rešavate ukoliko pre upotrebe olovku zagrejete.
Pigmentacija je jako dobra tako da i sa najtamnijim bojama možete postići ravnomernu pokrivenost koja će trajati jaaaako dugo. Što se tiče tvrdnje da je Waterproof, definitivno jeste, ali nemojte waterproof pomešati sa "otporno na masnu hranu". Skoro nijenda olovka nije otporna na to ali bez problema možete da pijete i jedete opreznije laganiju hranu.
Izbor boja je ogroman tako da verujem da ćete naći savršenu podlogu za svaki ruž a mogu se nositi i samostalno. Cena od 250 dinara je izgovor da posedujete barem jednu jer su neke nijanse, kao 231, zaista unikatne i nije ih na odmet imati u kolekciji.
-
Since I have almost every shade of the Flormar Waterproof Lipliners at work I decided to make some swatches for you! The texture of the liner is quite dry comparing to the NYX lipliners but it glides on smoothly if you warm it up first. Drier lip products will last longer on your lips but they will crease if you don't prepare/hydrate them properly! They really are waterproof but don't confuse that term with "resistant to greasy food" but you can drink and eat carefully all you want! The colour selection is huge so you'll surely find something that suits you. My favourite shade would be 231 as it's really unique and looks different on every person! The price is a silly $2! 


Koje nijanse se vama najviše dopadaju?

You Might Also Like

6 comments

 1. Imam dvije ove olovke u staroj verziji (218 i 229) i obožavam ih :)

  ReplyDelete
 2. ja imam samo 224, ali želim još i 218, 217 i 203 :D

  ReplyDelete
 3. Odlicne su ove olovke, imam 219, 220 i 230, a od tvojih mi se svidjaju 205 i 217 :). Kristina

  ReplyDelete
 4. Baš nedavno sam igrom slučaja koristila ove olovke i ostala prilično oduševljena kvalitetom, imajući u vidu cenu, a kasnije sam se iznenadila i bogatim izborom boja:).

  ReplyDelete
 5. Pogledaj po lokalnim parfimerijama kao i u apoteci Krsenkovic, tu im je cena 200 dinara..Imam 4 nijanse i obozavam ove olovke :)

  ReplyDelete
 6. Meni generalno Flormar nema lepa pakovanja i to je ono što me odbija (kod lakova pogovoto). Mada imaju lepe nijanse.

  ReplyDelete