Golden Rose Rich Color 73

June 10, 2015Danas vam pišem o jednom od najboljih i najjeftinijih lakova za nokte. Pisaću vam generalno šta mislim o ovom proizvodu pa onda nešto i o ovoj divnoj boji.

Golden Rose Rich Color lakovi su drogerijski proizvod koji se može naći po ceni od 120 dinara u generalno svim drogerijama. Ja jako volim ovaj brend ali definitivno nisam očekivala da ću baš ovoliko oduševiti. Četkica je malo nezgodna jer je velika i kratka ali uz vežbu se i njom može postići perfekcija. Ono što volim kod ovog laka jeste pigmentacija, samo jednim slojem ćete dobiti boju identičnu kao iz boce. Suši se brzo i traje relativno dugo na noktima. Izbor boja je ogroman a odnos kvaliteta i cene neverovatan. 

Ja sam se odlučila za letnju narandžastu boju u nijansi 73. Uglavnom imam problem sa ovako drečavim bojama jer se često vide potezi četkicom. Taj problem nisam imala. Na slici imam dva sloja i Eveline 8u1 kao bazu. Lako se skida i ne oboji nokat. Sve u svemu, oduševljenje!


Da li ste već probale ovaj drogerijski dragulj?

You Might Also Like

14 comments

 1. Samo nastavi da pises i o jeftinim stvarima. Nisu svi potplaceni blogeri koji ne znaju da napisu nista o nekom proizvodu koji nije preko 3000 dinara!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pišem ja redovno o drogerijskim proizvodima :D

   Delete
 2. Pretpostavljam da voliš crne nokte? :D Probaj iz ove linije potpuno crni, najbolji lak koji sam ikada imala, dva sloja su mi, bez nadlaka, trajala 10 dana! Oo :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Obavezno ga kupujem! Hvala na preporuci :D

   Delete
 3. Meni su skroz super njihovi lakovi, pogotovo ta linija sa debelom četkicom. Ja imam jedan mlečno-nude-rozikasti. Inače odlično ti izgleda ova nova tema za blog! :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja planiram da proširim kolekciju uskoro a mislim da znam na koju boju misliš :D Hvala ti!

   Delete
 4. Mislim da u zadnjih godinu-dve samo njih i uzimam! Obožavam tu četkicu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meni je ovo prvi i trebalo mi je malo vremema da se naviknem na četkicu ali je vrh proizvod!

   Delete
 5. Nijansa je bas bas letnja, odlicno izgleda. :D

  ReplyDelete
 6. Prelepa koralna boja, baš moj fazon. Volim Rich Color lakove, pravo su osveženje, a nijansi je more, pa svako za sebe može odabrati onu koja mu se čini najzanimljivijom :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Baš to! A kvalitet im je super :D

   Delete
 7. I ja ih volim, povoljni su, a odlicni, a i cetkica mi odgovara, bas zato sto je kratka i siroka, lako obuhvatim nokat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meni je trebalo malo vremena da se naviknem :D

   Delete