AVON PLANET SPA EGYPTIAN SECRETS MASK

April 17, 2015

Odlučila sam da ponekad napišem po nešto i o preparativi. Nema te šminke koja će prekriti zanemarenu negu kože. O Avon Planet Spa proizvodima se često priča i piše. Nisam probala nešto puno proizvoda iz te linije ali nikada ne ostanem ravnodušna kad se odlučim na kupovinu.
Pre par meseci sam kupila Avon Planet Spa Egyptian Secrets masku za lice. Trebalo mi je nešto što će mi pomoći da se izborim sa neposlušnom T zonom.

Pakovanje je isto kao i kod svih drugih maski iz ove linije. Boje i dizajn su uvek na zavidnom nivou. Maska je bele boje i prilično guste teksture. Za celo lice potrebne su vam količine 4 borovnice (kakvo poredjenje hah). Ja masku koristim isključivo na T zoni i to ne kao što je preporučeno jednom nedeljno, več jednom mesečno. Smatram da je previše agresivna ukoliko imate osetljivu kožu. Ono što mi najviše smeta jeste miris i previše alkohola. Prosto vam otpuši nos i tokom najgore prehlade. Maska se uvuče u pore i po nekom mom "stručnom" mišljenju izvlači masnoće. Videćete na priloženoj slici posle skidanja kako izgleda tekstura maske. Meni je u nekoj meri iskontrolisala masnu zonu oko nosa, što mi je ultra bitno jer dolaze vrućine divnog nam leta.

Preporučujem je vama sa masnijom kožom ali isključivo u široko razdvojenim vremenskim intervalima. Cena ove maske je oko 600 RSD, sve zavisi od trenutnih akcija u Avon katalozima.


Koja je vaša omiljena Avon Planet Spa stvačica?


You Might Also Like

6 comments

 1. Imala sam je, trenutno koristim Turkish masku od gline. Za sada sam zadovoljna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja pravim sama maske od gline ali moracu da bacim pogled i na tu!

   Delete
 2. Imam 4 Planet Spa maske iz Avona i mislim da to dovolno govori o tome koliko mi se sviđaju. Omiljena mi je Turkish Thermal Baths, jer je bukvalno preporođenje za kožu, predivna je. A, zatim Bali Botanica za opuštajuće tretmane. India Intentsity za hladne zimske dane i suvu kožu i Dead Sea Minerals za masnu kožu i leto. Oduševljavaju me sve. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Definitivno sam Turkish T B stavila na listu za kupovinu :D

   Delete
 3. Nisam koristila i ne bih mozda ni obratila paznju, ali sada si me bas zainteresovala. Izgleda zanimljivo.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Baci pogled, imaju bas veliki izbor tako da sam sigurna da ces naci neku koja ti odgovara :)

   Delete